On Stage With Stefanie Callebaut (SX) // Live on Facebook

  • 06.03.2020 -

Gezellig in de zetel zitten met een artiest of muzikant om in een ongedwongen sfeer van elkaar te leren: dat is waar On Stage With voor staat. We geven de artiesten volledig carte blanche om hun sessie in te vullen zoals zij dat willen, waardoor je hen op een heel andere manier en van dichtbij leert kennen. Nu jij niet tot bij de muzikant kan komen, brengen wij de muzikant gewoon naar jou toe via Facebook live!

Heb jij een vraag voor Stefanie? Zet ze op mail naar elisah@wildewesten.be. Bovendien pikken we er ook vragen uit die tijdens de livestream binnenkomen. Op die manier kan je toch gewoon lekker ongedwongen babbelen vanuit je luie zetel. Alle sessies worden live gestreamd van op de Facebookpagina van Wilde Westen.

Over SX

SX, de Kortrijkse band rond Stefanie Callebaut en Benjamin Desmet, heeft de wereld sinds 2011 in een mysterieuze houdgreep. Met drie succesvolle albums en eindeloos bezwerende nummers en bijhorende videoclips, wist de band zich een geheel unieke identiteit aan te meten.

Een jaar geleden speelden ze met hun derde album ‘Eros’ nog voor een uitverkochte concertzaal De Kreun. In december reed Stefanie nog een motorrit van 5500km vanuit Kortrijk naar de laars van Italië om geld op te brengen voor het goede doel. En binnenkort neemt ze tijdens On Stage With de tijd om, vlak voor de bevalling van haar eerste kindje, nog eens in haar ziel te laten kijken.