POPRAAD KORTRIJK 23

Geplaatst op Dec 14, 2022

Samen met VI.BE organiseren we vanuit de stad, Muziekcentrum Track, Tranzit en Wilde Westen voor de tweede keer een Popraad. Het doel van deze avond is om al jullie noden, wensen, dromen en ideeën te weten te komen zodat het stadsbestuur kan werken aan een ijzersterk muziekbeleid. Een unieke kans waarvan we hopen dat jullie ze samen met ons grijpen.

Om de Popraad zo goed mogelijk op jullie af te stemmen, vragen we specifiek aan de artiesten en organisatoren om een korte enquête in te vullen. Dit kan nog tot en met zondag 15 januari. Het geeft ons enorm veel info om mee aan de slag te gaan.

Enquête artiesten: https://form.typeform.com/to/rPbTpjKU

Enquête organisatoren: https://form.typeform.com/to/r7YWP8G0

We gaan uiteraard ook in gesprek met jullie over deze resultaten. Op woensdag 1 februari om 19u30 zijn jullie van harte welkom in Muziekcentrum Track voor de Popraad. Een gezellig gesprek over de resultaten, een brainstorm over het muziekbeleid, met achteraf uiteraard een frisse pint.

Zet je op aanwezig op het Facebook-event en nodig zeker al je muzikale vrienden uit! Hoe meer muzikanten hun stem laten horen, hoe beter!