Annulering van alle evenementen, repetities en andere diensten Muziekcentrum

Geplaatst op Mar 12, 2020

Coronavirus

We annuleren alle evenementen, repetities en andere diensten in Schouwburg Kortrijk en Muziekcentrum Track t.e.m. 3 april en volgen hierdoor de federale maatregelen. Mensen die een ticket kochten voor deze events worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Heb je een ticket gereserveerd dan krijg je jouw ticket terugbetaald. Dit geldt ook voor de voorstellingen en concerten die doorgaan in Muziekcentrum Track (Concertstudio) en Schouwburg Kortrijk. In april tekenen we enkele annulering op vanuit de artiesten zelf: het betreft de Jazzcats club show van 1 april en de voorstelling van NTGent op 3 april.

Waarom annuleren we onze voorstellingen?

De federale overheid heeft beslist om alle recreatieve, sportieve en culturele activiteiten, publiek en privé, ongeacht hun omvang op te schorten. Schouwburg Kortrijk en Muziekcentrum Track volgen dit meteen op.

Krijgen we een persoonlijk bericht van de annulering als ik een ticket kocht voor een voorstelling t.e.m. eind maart?

Ja. Al onze klanten krijgen deze algemene communicatie in hun mailbox. Daarnaast sturen we een mail naar iedere individuele ticketkoper. Dit gebeurt in de loop van vandaag en morgen.

Hoe krijg ik mijn geld terug?

  • Heb je jouw ticket online aangekocht met betaalkaart via onze website of via de website van de organisator dan krijg je jouw geld binnenkort automatisch op je rekening. Je hoeft niets te doen.
  • Kocht je jouw tickets met een overschrijving of aan de balie dan hebben we jouw rekeningnummer nodig. Bezorg dit rekeningnummer via mail: uit@kortrijk.be. Dit mag ook steeds telefonisch 056 23 98 55 (tijdens de openingsuren).

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Onze ticketservice UiT in Kortrijk zorgt ervoor dat je jouw geld terugkrijgt binnen een redelijke termijn. We zullen heel wat betalingen, mails en telefoons moeten verwerken. Dus een terugbetaling en antwoord kan even op zich wachten. We doen ons uiterste best.

Worden 'te gast-'voorstellingen ook geannuleerd?

Ja. Tot en met eind maart gaan er geen voorstellingen door in onze infrastructuur. Wij werken nauw samen met de organisatoren van alle 'te gast'-voorstellingen. Schouwburg Kortrijk gaat jullie persoonlijk op de hoogte brengen als UiT in Kortrijk de ticketverkoop organiseerde (via mail of telefonisch - zie vraag hierboven).