FAQ

Zijn jullie open tijdens de (na-)dagen van corona?

We blijven in principe gesloten voor publiek tem 1 september 2020. We verhuren onze jamboxen, maar niet op volle capaciteit en met een aangepaste regeling. De jamboxen zijn nog te reserveren tem 17 juli en opnieuw vanaf 17 augustus. Alle info en aangepaste richtlijnen voor de jamboxen vind je in een artikel onder 'nieuws'.

Café Pand.A blijft wel bijna de hele zomer open. We organiseren ook enkele Buiten Westen-evenementen. Check hiervoor de rubriek 'Agenda'.

Is het muziekcentrum rolstoeltoegankelijk?

Ja, zowel de inkom als alle zalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn liften in alle delen van het gebouw, vraag in het gebouw waar ze zich precies bevinden.

Kan ik werken/stage volgen bij Track?

Al onze vacatures verlopen via Stad Kortrijk. Check hun pagina met vacatures op https://www.kortrijk.be/vacatures. Om stage te volgen kan je altijd je motivatiebrief mailen naar info@muziekcentrum.be. We contacteren je indien we mogelijkheden voor je zien. Om te werken voor één van onze huisgenoten, contacteer je hen best rechtstreeks. Je vindt alle partners en hun gegevens onder 'over ons'.