FAQ

Zijn jullie open in tijden van corona?

We blijven in principe gesloten voor publiek tem 1 december 2020. Onze werking loopt wel gewoon verder. Je kunt bij ons terecht voor optredens, lessen, enz...

Tem 3 november zijn repetities niet meer mogelijk, wegens verscherpte coronamaatregelen. Alle info en aangepaste richtlijnen voor de jamboxen vind je in een artikel onder 'nieuws'.

Café Pand.A is momenteel een maand dicht. Sowieso verloopt de toegang naar het café niet meer via de muzieksite. De toegang gaat via de inkom aan het conservatoriumplein. De toiletten op de eerste verdieping horen tijdelijk enkel toe aan het café, ze zijn ook niet meer toegankelijk vanuit Track.

Wat zijn de gevolgen van corona voor optredens in concerstudio?

We houden ons coronabeleid up-to-date volgens de richtlijnen die je kan terugvinden in de Sectorgids Cultuur.

Belangrijkste aanpassingen voor de toeschouwers: draag mondmasker, ook tijdens de voorstelling. We werken met beperkte plaatsen in de concertstudio: er kunnen maximum 60 personen veilig plaatsnemen in de zaal. Handen ontsmetten bij het binnenkomen in de zaal, en de loop-lijnen en -pijlen die aangebracht werden op de vloer moeten gerespecteerd worden.

Download hier het aangepast zitplan voor de studio.

Is het muziekcentrum rolstoeltoegankelijk?

Ja, zowel de inkom als alle zalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn liften in alle delen van het gebouw, vraag in het gebouw waar ze zich precies bevinden.

Kan ik werken/stage volgen bij Track?

Al onze vacatures verlopen via Stad Kortrijk. Check hun pagina met vacatures op https://www.kortrijk.be/vacatures.

Om stage te volgen kan je altijd je motivatiebrief mailen naar info@muziekcentrum.be. We contacteren je indien we mogelijkheden voor je zien. In tijden van corona nemen we voorlopig geen stagiairs aan.

Om te werken of stage te volgen bij een van onze huisgenoten, contacteer je hen best rechtstreeks. Je vindt alle partners en hun gegevens onder 'over ons'.

Ik wil een muziekinstrument leren spelen

Wij organiseren tweemaal per jaar een lessenreeks van 10 lessen. Kijk onder de rubiek 'educatie' - 'reeksen' en klik dan op Track. Voor lange opleiding, met diploma, kijk op de website van Conservatorium Kortrijk.