FAQ

Zijn jullie open in tijden van corona?

Wie corona, wat corona? Om dit moment (in code geel) gelden er geen restricties in ons gebouw. We houden we ons coronabeleid up-to-date volgens de richtlijnen die je kan terugvinden in de Sectorgids Cultuur.

Wat zijn de gevolgen van corona voor optredens in concertstudio?

Update 20 november 2021: voor alle voorstellingen die in de concertstudio moeten toeschouwers (vanaf 12 jaar en 2 maanden) een CST voorleggen. Bovendien is er mondmaskerplicht gedurende de hele voorstelling voor iedereen vanaf 10 jaar. We houden we ons coronabeleid up-to-date volgens de richtlijnen die je kan terugvinden in de Sectorgids Cultuur.

Is het muziekcentrum rolstoeltoegankelijk?

Ja, zowel de inkom als alle zalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn liften in alle delen van het gebouw, vraag in het gebouw waar ze zich precies bevinden.

Kan ik muzieklessen volgen in Track?

Wij organiseren tweemaal per jaar een lessenreeks van 10 lessen. Je kan les volgen voor zang, piano, drum of gitaar. Kijk onder de rubiek 'educatie' - 'reeksen' en klik dan op Track voor meer info. Voor lange opleiding, met diploma, kijk op de website van Conservatorium Kortrijk.

Kan ik repeteren in Track?

Zeker en vast! We hebben op dit moment drie repetitieruimtes of jamboxen die we elke dag verhuren. Alle jamboxen zijn uitgerust met backline. Op de pagina 'Onze Ruimtes' vind je alles over het verhuur. Check ook onze Basics met specifieke afspraken over het jamboxverhuur.

Kan ik werken/stage volgen bij Track?

Al onze vacatures verlopen via Stad Kortrijk. Check hun pagina met vacatures op https://www.kortrijk.be/vacatures.

Om stage te volgen kan je altijd je motivatiebrief mailen naar info@muziekcentrum.be. We contacteren je indien we mogelijkheden voor je zien. Om te werken of stage te volgen bij een van onze huisgenoten (Wilde Westen, Conservatorium, enz.) neem je best rechtstreeks contact op. Je vindt al onze partners en hun gegevens onder 'over ons'.

Is er wifi in het gebouw?

Je kan de wifi gebruiken met de naam 'Gratis Wifi Kortrijk Indoor'.

Waar kan ik het Kortrijkse Belpopboek 'Van Johny Turbo tot Amenra' kopen?

Je kan het boek online bestellen via deze link of door op de button te klikken. Die bestelling is inclusief verzendingskosten (€27,5 euro in totaal). In de fysieke verkooppunten, muziekcentrum Track en Toerisme Kortrijk, vind je het boek voor €23.