FAQ

Waar kan ik het Kortrijkse Belpopboek 'Van Johny Turbo tot Amenra' kopen?

Je kan het boek online bestellen via deze link of door op de button te klikken. Die bestelling is inclusief verzendingskosten (€27,5 euro in totaal). In de verkooppunten vind je het boek aan 23 euro.

De fysieke verkooppunten zijn Track, Toerisme Kortrijk en alle Kortrijkse bibliotheken. Je kan het boek ook verkrijgen in deze lokale boek- en platenhandels: Crate Records, Vinylcorner/PAND.A, Boekenhuis Theoria, Standaard Boekhandel Kortrijk, NON MOODSHOP en De Ververie.

Zijn jullie open in tijden van corona?

Wij zijn momenteel net als alle Vlaamse cultuurhuizen voor onbepaalde tijd gesloten.

Dat betekent dat onze werking on hold staat. Voorstellingen, optredens en repetities zijn tot dan niet meer mogelijk, wegens verscherpte coronamaatregelen. Ook onze eigen lessenreeks staat voorlopig 'on hold'. Enkel de activiteiten van het Conservatorium kunnen nog doorgaan in het gebouw.

Ook Café Pand.A is momenteel dicht, afhaal kan wel (via website en Facebook).

Wat zijn de gevolgen van corona voor optredens in concerstudio?

Voorlopig kunnen er geen voorstellingen plaatsvinden in de concertstudio.

We houden we ons coronabeleid up-to-date volgens de richtlijnen die je kan terugvinden in de Sectorgids Cultuur.

Is het muziekcentrum rolstoeltoegankelijk?

Ja, zowel de inkom als alle zalen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn liften in alle delen van het gebouw, vraag in het gebouw waar ze zich precies bevinden.

Kan ik werken/stage volgen bij Track?

Al onze vacatures verlopen via Stad Kortrijk. Check hun pagina met vacatures op https://www.kortrijk.be/vacatures.

Om stage te volgen kan je altijd je motivatiebrief mailen naar info@muziekcentrum.be. We contacteren je indien we mogelijkheden voor je zien. In tijden van corona nemen we voorlopig geen stagiairs aan.

Om te werken of stage te volgen bij een van onze huisgenoten, contacteer je hen best rechtstreeks. Je vindt alle partners en hun gegevens onder 'over ons'.

Ik wil een muziekinstrument leren spelen

Wij organiseren tweemaal per jaar een lessenreeks van 10 lessen. Kijk onder de rubiek 'educatie' - 'reeksen' en klik dan op Track. Voor lange opleiding, met diploma, kijk op de website van Conservatorium Kortrijk.