Dries Heyneman - Uit respect voor de buren

  • 04.26.2023 -
  • 04.27.2023 -
  • 04.28.2023 -
humor

De acteur uit o.a. 'Bevergem', 'Grond' en 'Chantal' laat ons in zijn nieuwste zaalshow binnenkijken in zijn gezinsleven. In Vlaanderen is hij de eerste die aan het thema #metoo een hele voorstelling ophangt, en hij doet dat briljant, in zijn rol van licht gluiperige echtgenoot. Mis dit niet!

Dries over de show:

“Ik doe mijn best om zoveel mogelijk thuis te zijn, tot groot plezier van mijn vrouw en kinderen. Ze vragen me dan: “Papa, moet jij niet ergens gaan optreden vanavond?” Waarop ik dan zeg: “Nee, kindjes. Vanavond blijft papa thuis, gezellig bij jullie.” Als ik dan ben gaan optreden, geniet ik nadien graag van mijn vrijheid aan de bar. Wanneer ik dan in het midden van de nacht thuiskom, vertel ik mijn vrouw over alles wat ik die dag heb meegemaakt. Ze vraagt dan of ik wil zwijgen, al was het maar uit respect voor de buren.”

De Standaard over Uit Respect voor de Buren (★★★★★):

“In Vlaanderen is hij de eerste die aan het thema #metoo een hele voorstelling ophangt, en hij doet dat briljant, in zijn rol van licht gluiperige echtgenoot. (…) Het zijn alledaagse situaties die hij opdist, scènes uit het familieleven van een West-Vlaamse man en een Antwerpse vrouw, maar wel met een gênante afloop, veroorzaakt door een gebrek aan communicatie. (…) Weinig comedians die zo’n sprekende mimiek hebben, een heel spectrum aan vooral melodramatische gelaatsuitdrukkingen.”

Over Dries Heyneman

Dries Heyneman debuteerde solo in 2015 als comedian met zijn show ‘Jenny’. ‘Uit respect voor de buren’ is de opvolger en wordt na een onderbreking nu hernomen. Naast comedian is Dries ook bekend als acteur en coscenarist van ‘Bevergem’, ‘Grond’ en ‘Chantal’.

Muziekcentrum Track is een trotse UiTpaspartner. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook bij Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.

Media

Youtube