Buiten Westen: Night of the Pawlowski Syndrome & meer

  • 08.15.2020 -
Buiten Westen

• Night of the Pawlowski Syndrome
Mauro Pawlowski kennen we allemaal van Evil Superstars, Mauro & The Grooms, dEUS of van één van zijn andere (ruwe schatting: een 50-tal) projecten. Mauro Pawlowki is een zanger gitarist van Pools/Italiaanse afkomst, maar is allesbehalve een one trick pony, hij is altijd met meerdere bands tegelijk bezig geweest. Wat hij precies zal doen of welke gedaante hij deze keer uit zijn mouw zal schudden valt niet te voorspellen.

• David & Erik Desimpelaere
De broers David en Erik Desimpelaere maken reeds sinds hun prille kindertijd samen muziek. In de verrassende combinatie van contrabas en piano brengen ze een mix van originele composities en transcripties. In 2018 brachten ze hun tweede album ‘Smile’ uit bij het label Dynamic (It), met muziek van Bela Bartok, Manuel De Falla, George Gerschwin, Frédéric & Godfried Devreese en Charlie Chaplin.

• Tuur Florizoone
Met zijn composities tast Tuur Florizoone graag de grenzen af van de jazz, wereldmuziek, filmmuziek en klassiek, en komt hij tot een eigen sound die hij graag ‘Belgisch’ noemt. Zijn gelaagde composities zijn een mélange van muziekstijlen en het resultaat van een zoektocht naar de eigen culturele identiteit en muzikale cultuur.

Florizoone’s muziek voor Aanrijding in Moscou (genomineerd voor de World Soundtrack Awards!) heeft bijgedragen aan zijn doorbraak, maar er waren ook talloze prachtige momenten met Eric Vloeimans, Claron McFadden en Philip Catherine, én persoonlijke projecten als Mixtuur, Tricycle en het trio Massot, Florizoone & Horbaczewski. Samen dragen ze bij tot een torenhoge reputatie. Verwacht je aan een intimistisch concert met ogenschijnlijk eenvoudige melodieën vol diepere laagjes en een onweerstaanbare podiumprésence. Tuur stelt bovendien zijn eerste soloalbum voor!

Tickets vanaf woensdag 24 juni 12u.

Media

Youtube