Agenda  

Muziekcentrum Track*Muziekcentrum Track*Muziekcentrum Track*

Juni 2017

vr 09.06

Concerten
Hooverphonic met 'In Wonderland'

Schouwburg Kortrijk

aanvang 20u15 • prijs € 31 / 29 / 26
tickets: https://tickets231.ticketmatic.com//addevent.php?a=12wwfNSsN-0&e=Osv-klopMXk&s=80cswBbInpo&l=nl

In 2015 komt er een einde aan de samenwerking tussen Noémie Wolfs en Hooverphonic. Net als bij de vorige wissel, ter vervanging van Geike Arnaert, zitten Alex Callier en Raymond Geerts niet stil en besluiten ze een nieuw album te maken met meerdere stemmen. Ze schakelen zowel vrouwelijke als mannelijke zangers in met verschillende stemtimbres. Een uitdagend project dat zoals gewoonlijk resulteert in enkele gigantische hits.

Het funky ‘Badaboum’ is niet weg te denken op de radio en in 2017 volgt een uitgebreide theatertournee. Bijgestaan door een tienkoppig strijkersensemble en meerdere intrigerende, karaktervolle gaststemmen, wordt de set opgebouwd uit nieuwe én oude hits. Deze laatste leunen soms dicht aan bij het origineel, maar kunnen ook in een totaal ander jasje gestoken zijn.